08-654 96 11

Om oss

Anna-Karin

AKAnna-Karin har sedan -96 arbetat som diplomerad hudterapeut med internationell examen (CIDESCO) och driver idag Studio Hud & Spa. Hon är make-up artist, utbildad inom medicinsk hudvård samt innehar IPL-certifikat. Anna-Karin älskar sitt jobb och att få ta hand om människor för deras välmående. Hon tycker att resultat, kvalité, erfarenhet och även en stunds avkoppling viktigt.

Anna-Karin säger att ett måste för din dagliga hudvård är en bra rengöring och peeling anpassat efter din hudtyp samt att alltid använda ett behandlande serum under din fuktkräm för en bra hudhälsa. Glöm inte solskydd som är den bästa anti-age produkten som du kan använda.

Kontakta Anna-Karin

Namn

E-post

Telefonnummer

Ditt meddelande


Frida

Frida är diplomerad hud och spaterapeut & SHR ansluten hudterapeut sedan 2015. Hon har även internationell (CIDESCO) examen samt gesällbrev inom hudvård.

En god hudvård börjar med rengöring, peeling och mjukgörande kräm som är anpassd för just din hudtyp. Glöm ej ett serum som går ner djupare och behandlar huden samt förstärker effekten av din mjukgörande kräm som du använder efteråt.

Förutom din dagliga hudvårdsrutin tipsar Frida även om att regelbundet göra ansiktsbehandlingar för att göra rent och för att få det lilla extra med professionella produkter.

Fridas vision är att du som kund skall njuta till fullo och känna dig väl omhändertagen.

Kontakta Frida

Namn

E-post

Telefonnummer

Ditt meddelande