08-654 96 11

Om oss

Anna-Karin

AKAnna-Karin har sedan -96 arbetat som diplomerad hudterapeut med internationell examen (CIDESCO) och driver idag Studio Hud & Spa. Hon är make-up artist, utbildad inom medicinsk hudvård samt innehar IPL-certifikat. Anna-Karin älskar sitt jobb och att få ta hand om människor för deras välmående. Hon tycker att resultat, kvalité, erfarenhet och även en stunds avkoppling viktigt.

Anna-Karin säger att ett måste för din dagliga hudvård är en bra rengöring och peeling anpassat efter din hudtyp samt att alltid använda ett behandlande serum under din fuktkräm för en bra hudhälsa. Glöm inte solskydd som är den bästa anti-age produkten som du kan använda.

Kontakta Anna-Karin

Namn

E-post

Telefonnummer

Ditt meddelande

Jessica

 

Jessica är certifierad inom fransförlängning, makeup, spraytan och Shellac. Är även medlem i SEYF (svenska estetikers yrkesförbund).

Eftersom Jessica alltid haft ett stort intresse inom skönhet kände hon efter flera år inom restaurangbranschen att hon ville sadla om och bestämde sig för att ta tag i sitt stora intresse skönhet. Hon fick även fortsätta arbeta med människor vilket alltid legat henne varmt om hjärtat.

Jessica är utbildad fransstylist på Lashia och har väldigt stor kunskap inom området.
Som fransstylist gäller det att vara väldigt noggrann och stadig på handen och det krävs mycket koncentration. Under behandlingen får man ligga ner och slappna av och vila upp sig i lugn och ro till musiken.

Kontakta Jessica

Namn

E-post

Telefonnummer

Ditt meddelande