08-654 96 11

Om oss

Anna-Karin

Anna-KarinAnna-Karin har sedan -96 arbetat som diplomerad hudterapeut med internationell examen (CIDESCO) och driver idag Studio Hud & Spa. Hon är make-up artist, utbildad inom medicinsk hudvård samt innehar IPL-certifikat. Anna-Karin älskar sitt jobb och att få ta hand om människor för deras välmående. Hon tycker att resultat, kvalité, erfarenhet och även en stunds avkoppling är viktigt.

Anna-Karin tycker det är viktigt för din dagliga hudvård att genomföra rengöring och peeling anpassat efter din hudtyp samt att alltid använda ett behandlande serum under din fuktkräm för en bra hudhälsa. Glöm inte solskydd som är den bästa anti-age produkten som du kan använda.

Josephine

JosephineJosephine är auktoriserad hud- och spaterapeut, är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganissation) samt har en internationell examen (CIDESCO).
Josephine började inom branschen som frisk- och skönhetsterapeut 2015 och fortsatte direkt därefter med hud- och spaterapeututbildningen.

Att få in bra hudvårdsrutin som är anpassad för just din hudtyp är A och O för en frisk och balanserad hud.
Rengöra och återfukta huden är det viktigaste, sedan går det att avancera efter intresse och behov hur mycket man själv vill!

Kontakta Anna-Karin

Namn

E-post

Telefonnummer

Ditt meddelande

Kontakta Josephine

Namn

E-post

Telefonnummer

Ditt meddelande