08-654 96 11
Medicinska behandlingar

Medicinska behandlingar

Dr Dennis Gross ALPHA-BETA PENSLING
En otrolig beautyflash. Ger lyster och spänst efter endast en behandling. Passar alla hudtyper, perfekt på lunchen då rodnad ej uppstår. Vi rekommenderar en behandling i månaden i fyra månader tillsammans med hempeeling för att behålla resultatet.

30 min 995:-
45 min med C-vitamin mask 1.290:-
Extra stark syra 150 :- extra

Elizabeth Arden PRO AHA-PENSLING
Kemisk peeling som ger både omedelbart och långsiktigt synliga förbättringar i huden. Motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster.
AHA 30%, 30 min 695:-
AHA 50%, 30 min 895:-
Kurpris á 5 gånger 2.800:-
Inklusive hudslipning 3.775:-

DERMALOGICA SKIN EXFOLIANT SYSTEM
Bra för fet, acnebenägen hud eller tilltäppt problemhy.
30 min 545:-

MICRODERMBRASION – EFFEKTIV FORM AV HUDSLIPNING
Ger omedelbart friskare och fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Fungerar bra i alla åldrar och på alla hudtyper. Pigmentförändringar, acne, ärrbildningar, hudbristningar, solskadad livlös och åldrad hud är exempel på vad som kan behandlas.

20 min 795:-
Kur à 5 gånger 3.500:-
För bästa resultat rekommenderas kur tillsammans med A-ha penslingar.

Dr Dennis Gross Skincare är en modern klinisk hudvårdsserie som ger revolutionerande dermatologiska resultat. Produkterna tillhör kategorin cosmeceuticals – hudvårdsprodukter gränslandet mellan kosmetika och läkemedel. Innehållet i produkterna baseras på en blandning av naturliga växtextrakt och ingredienser som baseras på den senaste vetenskapliga forskningen för att ge samma resultat som vid ett besök hos hudläkare.