08-654 96 11

Våra produkter

BareMinerals bare

Bare Minerals består av 100% naturliga mineraler och är en förlängning i din del av den dagliga hudvården. BareMinerals är helt fria från parabener, parfymer och mineraloljor. Idag finns hela serien i både fast form och i den lösa klassiska puderformen. Flera av mineralerna har en vårdande effekt på huden och passar därför alla hudtyper.

DecleordecleoreDecléor är ett franskt märke som är ledande inom aromaterapi, de använder sig av koncentrerade aromatiska växtessenser bl.a från apelsinblomman. De har utformat produkter både för ansiktet och kroppen anpassat efter olika hudtyper, åldrar och kroppar. Decléor passar dig som tycker om underbara dofter. Decléors vision är balans, tillit och respekt för såväl produkter som miljön.

CaritacaritaCarita är ett av världens mest exklusiva varumärke. Upplev den mest exklusiva skönhetsvården du kan tänka dig. Carita erbjuder avancerade behandlingar med slående resultat. Gör som de stora stjärnorna, unna dig Carita som är lyx i en burk.

DermalogicadermalogicalDermalogica använder endast de finaste ingredienserna i sin framställning av sina produkter. Alla produkter från Dermalogica är fria från mineraloljor, lanolin, färger och parfymämnen. Alla produkter är också icke-komedogena dvs. de framkallar inte pormaskar.

 

Dr GrossdrdennisDr Dennis gross skincare är ett medicinskt hudvårdsmärke. Produkterna är enkla att använda och de ger snabbt synliga samt varaktiga resultat. Produkterna passar alla hudtyper även den mest känsliga huden.

 

Beauté Pacifiquebeaute-pacifiqueBeauté Pacifique är ett danskt medicinskt hudvårdsmärke som utvecklats tillsammans med ledande danska hudläkare. Produkterna innehåller många aktiva ingredienser som te.x A-vitamin och squalane. Tillsammans jobbar produkterna på att stärka och reparera kollagenstrukturen i huden. Vilket gör att din hud blir mer elastisk och ser yngre ut.

Clean StartcleanstratDermalogicas serie Clean start är framtagen för ungdomar. Det är en lätt och enkel serie att använda med bra priser. Det är en perfekt serie för ungdomar att starta med då det får lära sig grunderna i de dagliga hudvårdsrutinerna. Rengöring, peeling, mask, dag och natt creme. Produkterna skyddar och vårdar huden samtidigt som de jobbar på att reglera talgproduktionen utan att torka ut och förstöra balansen i huden.

studiohud-spa.se